Site Map | Üzenet | Kapcsolat
Belföldi ajánlatok | Külföldi ajánlatok | Akcióország
Balaton | Budapest és környéke | Észak-Magyarország | Alföld és Tisza-tó | Dunántúl
Városnézés | Balaton | Wellness | Körutak | Tematikus utak

Nemzeti parkok

small logo


Megosztás a Facebook-on
Horvátország
Azonosító:A09
Szlogen:Nemzeti parkok
Hely:Horvátország
Program:Körút
Időpont:2017. szeptember 22. 3 nap/ 2 éj.
Ár: 39 900 Ft/fő
Leírás:

Plitvicei tavak és Krka Nemzeti Park

Rövid ismertető:  Programunk során megismerjük a Plitvicei tavak és a Krka Nemzeti Park csodás vidékét és a környező, híres dalmát városokat is.
Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata). Nincs éjszakai utazás!
Szükséges útiokmány: érvényes kártyás személyigazolvány vagy útlevél.
Szállás: H. ALBA***  Sv Filip Jakov- Biograd mellett  (2-3 ágyas szoba, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi, erkély)
Ellátás (krt): 2 reggeli (svédasztalos), felár ellenében vacsora.
Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomo pont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonföldvár, Nagykanizsa.

Felárak és belépők:

Üdülőhelyi díj 12 év felett: 800 Ft/fő/2éj. 2 vacsora: 4 000 Ft/fő Egyágyas felár: 9 900 Ft/fő/2éj
3. ágy kedvezmény 12 évig: 2.000 Ft/fő

Belépők a helyszínen: kb 200 HRK (Plitvice 100 HRK, Krka 90 HRK, 7-18 éves kor között 50% kedvezmény a belépőjegyárakból)
Minimum létszám: 35 fő. 
Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, programokat, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 1650 Ft/fő), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő), üdülőhelyi díjat és a belépőket, valamint a felárakat.

Bővebb információ:

Program:

1. nap: Plitvicei- tavak
Indulás reggel 6 órakor. A kora délutáni órákban elérjük a Világörökség részeként, Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei-tavakat és vízeséseinek kavalkádját. A tájat a folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi. Vízen ringatózó hajókról vagy fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva ejt ámulatba minket ez a csodálatos vidék, mely 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Szállás Zadar környékén, a tengerparton. 

2. nap: Krka vízesés, Sibenik
Reggeli után elindulunk a gyönyörűséges Krka Nemzeti Park felé mely a Plitvicei-tavak mellett a leglátogatottabb horvát nemzeti park. Megcsodáljuk a zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol 100 méter széles víztömeg, 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka folyó zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Ezek az ösvények főként az ősi idők útjainak vonalát követik, amiről számos kőhidacska is tanúskodik. Ezek után irány Sibenik városa, melynek vára már messziről hívogatja a látogatókat. Az UNESCO védelme alatt álló Szt. Jakab székesegyház uralja ezt a szépséges várost. Élményekkel telve indulhatunk vissza a szálláshelyünkre. 

3. nap: Zadar
Az ízletes reggeli után Zadar óvárosába vezet utunk. A történelmi belváros számos magyar vonatkozású emléket idéz. Felkeressük a nevezetességeket (Nagy Arzenál, Szt. Donát templom, Szt. Anasztázia székesegyház, római fórum), meghallgatjuk a tengeri orgonát, megcsodáljuk a „nap üdvözletét” - séta a természetes fényt kibocsátó "univerzumban”. Zadartól elbúcsúzva irány Magyarország. Hazaérkezés esti órákban.


Magunkról | Site Map | Kapcsolat
© 2007 Dent Tours Kft. - Minden jog fenntartva ! -