Site Map | Üzenet | Kapcsolat
Belföldi ajánlatok | Külföldi ajánlatok | Akcióország
Balaton | Budapest és környéke | Észak-Magyarország | Alföld és Tisza-tó | Dunántúl
Városnézés | Balaton | Wellness | Körutak | Tematikus utak

Hétvége a Garda-tónál

small logo


Megosztás a Facebook-on
Olaszország
Azonosító:A25
Szlogen:Hétvége a Garda-tónál
Hely:Olaszország
Program:Körút
Időpont:2017. október 21. 3 nap/ 2 éj
Ár: 44 900 Ft/fő
Leírás:

A részvételi díj tartalmazza:

Autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza
:

Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 éven felül), az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (1, 50 EUR/fő/nap).Szükséges útiokmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.

Felárak és belépők:

Fakultatív programok:
Garda-tó (Peschiara del Garda- Sirmione- Scagliero kastély- Bardolino): 25 EUR/fő
Hajókázás a Garda tavon: 10 EUR/fő
Belépők ára összesen kb: XX EUR/fő


Bővebb információ:

Rövid ismertető:

Töltsenek el velünk egy hosszú hétvégét az ámulatba ejtő szépségű Garda-tónál és fedezzük fel együtt a környező táj szépségeit! Miközben útba ejtjük Olaszország egyik legromantikusabb városát, Veronát, ahol maga Rómeó és Júlia "személyes varázsa" segít átérezni történetüket. Lehetőségünk lesz még a tavon csónakázni, megkóstolni párat a hely jellegzetes boraiból, sétálni a tavat övező városkák szűk utcáin is. Rövid, de tartalmas programunk alatt ellátogatunk egy impozáns vizivárhoz és a vállalkozó kedvűek elmehetnek a Gardaland szórakoztató és vidámparkhoz is, mely felnőtteknek és gyermekeknek is maradandó élményt nyújt!

Program:

1.nap: Budapest- Verona- Garda-tó 

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel. Az út során megállunk Itália legromantikusabb városában,  Veronában és megnézzük a napjainkban méltán híres opera- és színházi előadásairól nevezetes, esti fényekkel kivilágított ókori Arénát, Júlia házát, a régi kastély néven ismert Castelvecchiot, a Dómot és sétálunk a város terein és utcácskáin. Programunkat egyedivé teszi maga Rómeó és Júlia is, akik velünk tartanak a 
városi sétánk alatt és élővé teszik számunkra végzetes szerelmük néhány epizódját. Érkezés a Garda-tónál lévő szálláshelyünkre a késő esti órákban.

2. nap: Garda-tó: (Gardaland)- Peschiara del Garda- Sirmione- Bardolino
Ezen a napon Gardaland, szórakoztató és vidámpark látogatás egyénileg vagy egész napos fakultatív utazásra indulunk a természeti szépségekben és kulturális emlékekben gazdag Garda-tó mentén. (Ár: 25 EUR/fő + 10 EUR/fő hajókázás). Először a tó déli csücskében található, egyik leglátogatottabb városkájába Peschiera del Garda csatornák által szabdalt festői kisvárosában teszünk egy rövid sétát, melynek 16. századi, szigeten található erődítménye arra az időre emlékeztet, amikor a terület osztrák fennhatóság alatt állt. Majd a tóba félszigetszerűen benyúló, egyedülálló fekvése miatt igen népszerű és bájos Sirmione-ba megyünk, ahol barangolunk a város szűk utcácskáin, hangulatos éttermekkel és kávézókkal teli terein és megnézzük a város templomát, valamint a mesebeli hangulatú Scaligeri vizivárat. Szabadidő a városban vagy fakultatív programként egy rövid hajózásra hívjuk Önöket a tavon, élvezhetjük az Alpok panorámájának szépségét. Tovább utazunk Garda városába, ahol a tóparti sétányon, egy kellemes sétával érjük el a jacht kikötőt, majd Bardolinóba utazunk tovább, ahol egy borászati múzeumot látogatunk meg. Itt megkóstoljuk a régió híres borát, a Bardolino-t is. Visszaérkezés a szálláshelyünkre az esti órákban.

3.nap: Vicenza- Budapest
Reggeli után magunk mögött hagyva a tavat és környékét hazaindulunk, de útközben még egy rövid ésta rejéig megállunk Veneto tartomány egyik legrégebbi városában, Vicenza-ban. Ellátogatunk a belvárosba, melyet a Világörökség részeként tartanak számon, hiszen a Palladio villák és a város késő reneszánsz épületei, palotái egyedülálló szépségűek. Érkezés Budapestre az éjszakai órákban.


Magunkról | Site Map | Kapcsolat
© 2007 Dent Tours Kft. - Minden jog fenntartva ! -