Site Map | Üzenet | Kapcsolat
Belföldi ajánlatok | Külföldi ajánlatok | Akcióország
Balaton | Budapest és környéke | Észak-Magyarország | Alföld és Tisza-tó | Dunántúl
Városnézés | Balaton | Wellness | Körutak | Tematikus utak

Srí Lanka

small logo


Megosztás a Facebook-on
Sri Lanka
Azonosító:A32
Szlogen:Srí Lanka
Hely:Sri Lanka
Program:Körút
Időpont:2017. október 19. 10 nap/ 8 éj
Ár: 279.000 Ft/fő
Leírás:

Sri Lanka körutazás + tengerparti pihenéssel

Körút + Hotel J***
Az árak tartalmazzák:
repülőjegyet budapesti indulással a Qatar Airways menetrendszerinti járataival, körutazást légkondicionált járművel, helyi angol nyelvű idegenvezetőt és magyar nyelvű csoportkísérőt, szállást kétágyas szobában, reggelis ellátást, repülőtéri transzfert

 Az árak nem tartalmazzák: repülőtéri illeték 99.000 Ft/fő, útlemondási biztosítás 1,5%, vízumdíj 12.000 Ft/fő, belépőjegyek árak kb. 120 USD/fő (a helyszínen fizetendő), borravaló, ajánlott Baleset-, betegség-, és Poggyászbiztosítás 550 Ft-tól/fő/nap

 

Bővebb információ:

Tervezett Program 

Srí Lanka körút + üdülés a Hotel J***-ben 

1. nap: Utazás Budapestről Colombo-ba átszállással.
2. nap: Érkezés Srí Lankára, transzfer a tengerparti üdülővároskába, Negombo-ba, szállás elfoglalása. Az utazás fáradalmainak kipihenése, strandolás.
3. nap: Reggeli után utazás Sigiriya-ba az út mentén érdekes tájkép tárul elénk, rizsföldek, kókuszligetek, ananászkertek, gumifa ültetvények, falvak váltják egymást. Útközben látogatás Pinnawala-ba, az elefántárvaházba, ahol a dzsungelben árván maradt állatokat gondozzák és munkára tanítják. Ha szerencsés időpontban érkezünk, akkor részesei lehetünk, amint az elefántok a Maya Oya folyóban fürdőznek. Továbbutazás és érkezés a szálláshelyre kora este. Szállás Sigiriya-ban vagy környékén.
4. nap: Reggel Sigiriya „oroszlán-sziklájának” meghódítása, melyre az V. sz.-ban a menekülő Kassapa király építtetett erődöt. A palota romjai ma is sejtetik annak egykori nagyságát. A ligetes tájon magasodó magányos szikláról nagyon szép panorámában gyönyörködhetünk. Délután kirándulás Polonnaruwa romvárosba, mely a XI-XII. sz.-ban volt a szingaléz birodalom virágzó központja, majd a feledés homályába süllyedve benőtte a dzsungel. Mára a paloták, templomok, medencék, gigantikus kőszobrok jelentős részét feltárták, a hely a Világörökség részét képezi. Szállás Sigiriya-ban vagy
környékén.
5. nap: Reggeli után utazás Dambulla sziklakolostorához, mely szintén a Világörökség része, a szobrokkal és festményekkel díszített barlangszentélyek a buddhizmus különböző korszakainak jellegzetes örökségei. Továbbutazás Matale-ba, egy fűszerkertbe, ahol kóstolóval egybekötött bemutató várja a vendégeket. Érkezés a hegyvidéki Kandy-be, a szingaléz királyok utolsó fellegvárába. Városnézés és a Sri Dalada Maligawa (A Fog temploma) megtekintése, majd este zenés táncbemutató a híres Kandy táncosokkal.
Szállás Kandy-ben.
6. nap: Reggeli után látogatás és séta a gyönyörű Peradeniya Botanikus Kertben, majd indulás a tengerpartra. Szállás a választott tengerparti szállodában.
7-8. nap: Pihenés, strandolás a homokos tengerparton. A szállodák különböző fakultatív program lehetőségeket kínálnak: városnézés, katamarán hajókázás a tengeren, motorcsónakázás a lagúnában.
9. nap: Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazautazás.
10. nap: Érkezés Budapestre. 

UNESCO Világörökségek a körút során:
Polonnaruwa ősi romjai,  Sigiriya ősi romjai,  Kandy Szent Városa,  Dambulla Arany Temploma


Magunkról | Site Map | Kapcsolat
© 2007 Dent Tours Kft. - Minden jog fenntartva ! -