Site Map | Üzenet | Kapcsolat
Belföldi ajánlatok | Külföldi ajánlatok | Akcióország
Balaton | Budapest és környéke | Észak-Magyarország | Alföld és Tisza-tó | Dunántúl
Városnézés | Balaton | Wellness | Körutak | Tematikus utak

Ajánlataink cégeknek small logo


Bár honlapunkat folyamatosan frissítjük, a kínálat bősége és az információk gyors áramlása miatt lehetetlen minden akciós ajánlattal  naprakész lenni.

Honlapunkon csak ízelítőt talál a több mint 100 partnerünk gazdag ajánlatából, konkrét kívánságával kérjük keresse fel irodánkat, ahol  munkatársaink készséggel  állnak rendelkezésére vagy kérjen írásban ajánlatot.

…és még valami: ha bárhol lát, olvas vagy hall valamilyen szuper akciót, keresse fel irodánkat, mert  biztosan foglalható nálunk is vagy talán még jobbat is talál  tarsolyunkban.

Magyarország
Azonosító: C11
Szlogen Outdoor programok
Hely: Magyarország
Program: Céges rendezvény
Időpont: Egész évben
Ár: megbeszélés szerint Ft/fő
Leírás:

Lajosmizse

Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar festői környezetben, az Alföld szívében, Budapesttől autóval alig félórányira, az M5-ös autópálya lajosmizsei kijáratától 3 km távolságra fekszik.

Az épületek elhelyezkedésének köszönhetően a vendégek közel érezhetik magukat a természethez, miközben kényelmükről a legkisebb mértékben sem kell lemondaniuk.

Itt valóban elfelejthetik a hétköznapi rohanást, ez a környezet észrevétlenül is pihenésre készteti az embert.

Tovább a részletekhez -->

Magyarország
Azonosító: C10
Szlogen Afrikai hangulat a Bükkben
Hely: Magyarország
Program: Céges rendezvény
Időpont: Egész évben
Ár: megbeszélés szerint Ft/fő
Leírás:

Felsőtárkony

A különleges afrikai stílusban épült szálloda elnevezése és szlogenünk is maximálisan tükrözi azt a vágyunkat, hogy a varázslatos Afrika hangulatát és életérzését, korunk igényeire hangolva mutassuk be vendégeink számára, luxus kivitelben.

A Bambara Hotel****superior egyedülálló módon egyesíti egy wellness- konferencia- és pihenőszálloda sajátosságait. A hozzánk látogató vendégeknek magas színvonalú szolgáltatásokat kínálunk, amelyeket exkluzív, de mégis autentikus környezetben vehetnek igénybe.

Szállodánk kétszintes wellness birodalma a közel 1000 m2 nagyságú Bambara Spa&Száhel Wellness egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a multifunkciós beltéri és kültéri élmény- és gyerekmedencék mellett országban egyedülálló só rőzse- és afrikai herbárium-kunyhót, só-permetes gőzkabint és uszadék-fából épült szaunát használhatnak a szálloda lakói.  A tetőszinten, a Száhel Wellness gyerekmentes pihenő teret erdei környezetével varázsolja el a feltöltődésre vágyó vendégeket. A kezelőkben a világhírű Gerard's programok mellett, tradicionális és rituális afrikai masszázsok és különböző kényeztető kezelések várják a Bambara Hotel lakóit. Az erdei pihenő tér, gyönyörű aBükkre néző panorámával, az erdőre néző terasz kültéri erdei panoráma szaunával és pezsgőfürdővel különleges élményt kínál. A Kanaga Love szoba saját gőzkabinnal, baldachinos pezsgőfürdővel, franciaággyal és páros masszázs lehetőséggel várja vendégeit.

Szállodánk San Toro étterme egyéni- és rendezvényre érkező vendégeink részére egyaránt kiemelkedő kulináris élvezeteket nyújt. Gasztronómiai kínálatunkban megtalálhatóak az afrikai konyha tradicionális ételei, a hazai és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei, valamint a vegetáriánus és az egészséges táplálkozás jegyében készült különlegességek.

Ételeinkhez válogatott italválasztékot kínálunk, amelyben kitüntetett szerepet kapnak az egri borvidék pincészeteinek legnemesebb borai, valamint a legkiválóbb magyar pálinkamesterek párlatai.

A szálloda további különlegessége a szobák által körülölelt átriumos belső udvar, amely gyermekek és felnőttek nagy örömére egy négytagú szurikáta családnak ad otthont.

Tovább a részletekhez -->

Balatonfüred
Azonosító: C09
Szlogen Aranycsillag tréning helyszín
Hely: Balatonfüred
Program: Céges rendezvény
Időpont: egész évben
Ár: megbeszélés szerint Ft/fő
Leírás:

Balatonfüred
Az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital régmúltat idéző patinájával tökéletes választás konferenciája számára is. Vállalati rendezvény, partnertalálkozó vagy családi összejövetel lebonyolítására egyaránt alkalmas, klasszikus eleganciájával Balatonfüred reformkori városrészének impozáns, meghatározó épületegyüttese.


A 200 éves múltra visszatekintő szálloda épületében, a plenáris teremként használható bálterem mellett, mely ~300 fő befogadására alkalmas és egy beépített színpaddal, valamint ruhatárral is rendelkezik, 6 kisebb konferenciaterem is kialakításra került.


A bálterem az alábbi funkciókra is tökéletes helyszín:
•színházi előadás
•hangverseny
•gálavacsorák, műsorral egybekötve
•koncert
•esküvő
•kiállítások


Szekciótermeink kivétel nélkül klimatizáltak, szőnyegpadló burkolattal, természetes fénnyel és közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek.A termek technikai felszereltsége:mobil eszközpark

Alapfelszereltségük:1 db flipchart, 1 db vetítővászon, wifi

Tovább a részletekhez -->

Magyarország
Azonosító: C08
Szlogen Csapatépítés a golfpályán
Hely: Magyarország
Program: Céges rendezvény
Időpont: Egész évben
Ár: Egyedi megállapodás alapján Ft/fő
Leírás:

Balatonudvari
Ön is megismerheti a golf sport alapjait Balatonudvariban, Magyarország legszebb panorámával rendelkező golfpályáján, Tihanytól 10 km-re.

Gyönyörű környezetben, a Balatonra nyíló lélegzetelállító panorámával, 64 hektáron korlátlan lehetőséget biztosítunk elképzeléseik kivitelezéséhez, illetve már bevált programajánlatainkkal biztosítjuk a határtalan kikapcsolódást és jókedvet.

A Royal Balaton Golf & Yacht Club az Év golfprojektje 2008 cím büszke tulajdonosa.

Tovább a részletekhez -->

Magyarország
Azonosító: C07
Szlogen Kell egy jó csapat
Hely: Magyarország
Program: Céges rendezvény
Időpont: áprilistól-novemberig
Ár: Egyedi megbeszélés szerint Ft/fő
Leírás:

Mecsek-Árpádtető 

Ez szinte minden cég kívánsága, hiszen a hatékony munkához nem elegendőek a jól felkészült, tehetséges munkatársak – sokkal fontosabb, hogy az együttdolgozók csapatként tudjanak tevékenykedni a cég sikereinek érdekében. Ehhez nyújthat hatékony segítséget a Mecsextrém Park által kínált élményprogram. A Mecsextrém Park egy ökoturisztikai élménypark Árpádtetőn, Pécstől 2 kilométerre. A közös játék öröme, a feladatok együttes legyűrése, a közösen szerzett élmény összekovácsolja a közösséget és megalapozza a csapatmunkát.
Az élményprogram speciálisan a park játékaira kidolgozott „kalandokra” épül, amelyek megoldásával a csapat tagjai jobban megismerhetik önmagukat és egymást, fejleszthetik kommunikációs készségüket és problémamegoldó képességüket, elsajátíthatják az együttgondolkodás alapjait.
A programok kiválóan alkalmasak új csapat összehangolására éppúgy, mint egy régóta együttdolgozó közösség „felrázására”, felpezsdítésére.

Tovább a részletekhez -->

Magyarország
Azonosító: C06
Szlogen Nem "sóhivatal", hanem sódomb!
Hely: Magyarország
Program: Céges rendezvény
Időpont: Egész évben
Ár: Egyéni megállapodás alapján Ft/fő
Leírás:

Egerszalók
Kiválónak minősített tréning helyszín és a program *** Mesés Shiraz Wellness & Tréning Hotel. S
ejtelmes, izgalmas, megannyi titkot és kihívást Rejtő varázslatos programok. Izgalom, koncentráció, együttes megoldásra váró feladatok.
A csapatnak nem Csupán a kivezető utat kell megtalálnia, természetesen túlélni, megoldani a különleges rejtélyeket.
Bízniuk kell egymásban és harcolni a közös célért
?A
legkedveltebb csapatépítő és extrém programok:
     Jumurdzsák nyomában, Ezeregyéjszaka túlélőtúra és Szindbád kalandjai ügyességi-, és játékos vetélkedők,    Sódombi villa rejtélye-krimivacsora, Nyomozás a Shiraz rejtély után és a SZEZAM barlangja indoor játékok,   Korong-, és pontlövészet: sörétes vadászfegyverekkel agyaggalamb lövészet,     Quadozás: négykerekű terepmotorokkal terepen, vagy kiépített crosspályán,  Paintball és lézerharc, Valósághű szabadtéri Harci játékok,        Off-road túrák: Sziklás, meredek hegyormok és szűk völgyek között terepjárókkal
A legkedveltebb Mesés programok: Orientalis est, esti Hastánc műsor "hastánctanítással", vízipipázással,  Borkóstoló egy ismert helyi bortermelőnél, vagy a St. Andrea pincészetben,   Kemencés házias étkek vagy Disznótoros kóstolók a Kelemen családnál Egerszalókon ,   Lovaskocsikázás Egerszalókon és környékén ,  Pisztrángolás Szilvásváradon, Szalajka-völgyi kirándulás,  Élőzenés estek, latin dallamok, fergeteges buli zenekarok karaoke lehetőséggel 

 

  

Tovább a részletekhez -->

Magyarország
Azonosító: C05
Szlogen Ki vagy mi akad a horogra?
Hely: Magyarország
Program: Céges rendezvény
Időpont: áprilistól-novemberig
Ár: Egyedi megállapodás szerint Ft/fő
Leírás:

Sárvíz völgye 

az Fejér megye Középső és déli részét észak-dél irányban átszelő Nádor és Malom csatorna mentén elhelyezkedő természetvédelmi területekkel Érintett kistáj. A terület a Dunántúl legjelentősebb ökológiai folyosójának része. A térség legnagyobb értéke gazdag madárvilága, de emellett számtalan védett növényi ritkasággal is elkápráztatja az idelátogatókat. A táj képéhez szorosan hozzátartoznak a csatornák mentén kialakított, halastavakat körülvevő, összefüggő, nagy kiterjedésű nádasok, gyékényesek, mocsarak. Ebben a vízi világban ajánljuk 20-30 fős Csoportoknak vidám csapatépítő programunkat Rétimajorban.

13,00 érkezés Rétimajorba - fogadás a Halászcsárdában (pálinka, pogácsa, ásványvíz, kávé)

13,30 Rétimajori séta, Halászati Múzeum, Nadi Iskola, Halászkunyhó - vezetővel

14,30-17,00 Horgászverseny

A horgászat Eseti bérleti, illetve kedvezményes megvásárlása lehetséges. A verseny az első három helyezett jutalma egy-egy Aranyponty-ajándékcsomag .. A verseny közben halfüstölés, halsütés (ponty, amur, busafilé) a Kerthelyiségbe

17,00 órától étkezés a Halászcsárdában vagy a Kerthelyiségben - sült és füstölt hal, salátával, kenyérrel, ásványvíz és kávé. Egyéb italok megegyezés szerint.

Igény szerint szállás biztosítható.

Tovább a részletekhez -->

Magyarország
Azonosító: C04
Szlogen Piknik a Bükkben
Hely: Magyarország
Program: Céges rendezvény
Időpont: Egész évben
Ár: Egyedi megállapodás alapján Ft/fő
Leírás:

Szilvásvárad   

A Lovas Étterem a megrendelő igényeihez igazodva kínálja a hely adta különleges lehetőségeket.
Egy kis csokorba foglaltunk össze néhányat, mely jellemző a helyre, s talán ennél fogva egyedi és különleges:

 • Fogathajtó ügyességi verseny lipicai lovakkal a nagyhírű
  világbajnoki stadionban
 • Kerékpáros ügyességi verseny (egyszerre mintegy 40 db modern mountain bike áll rendelkezésre)
 • Pisztrángfogó verseny a Szalajka-völgy sebes vizéből (kézzel, amúgy ősember módjára)
 • Kalandpark (függőhidak, kötélpályák, igazi különlegességek)
 • Íjászat (lőlapra, lufira, bármire)
 • Ügyességi versenyek a Szabadtéri Erdei Múzeumban (pl. borkereső verseny)
 • Pisztrángsütési verseny (majd a készített ételek elfogyasztása - mely lehet egy befejező étkezése is a napnak, egybekötve a kiértékeléssel)

 

Tovább a részletekhez -->

Magyarország
Azonosító: C01
Szlogen Pusztán a cég !
Hely: Magyarország
Program: Céges rendezvény
Időpont: Egész évben
Ár: Egyedi megállapodás alapján Ft/fő
Leírás:

Kerekegyháza
Varga Tanya

Pusztaolimpia keretében az alábbi csapatépítő népi játékokkal ismerkedhet meg a kedves érdeklődő:
 

 • Köcsögverés karikással,
 • Patkó dobása bográcsba,
 • Szalmazsák hajítása távolságra,
 • Tű keresése szénakazalban,
 • Íjászat,
 • Borlopózás,
 • Lovaskocsi vagy szamárkocsi hajtása szlalom pályán,
 • Pusztasí,
 • Pusztatotó.
Tovább a részletekhez -->

Magyarország
Azonosító: C03
Szlogen Tengerre magyar!
Hely: Magyarország
Program: Céges rendezvény
Időpont: Egész évben
Ár: Szezontól függöen lekérésre Ft/fő
Leírás:

Tihany
A Hotel Club Tihany hosszú évek óta kiemelkedő szereplője a magyarországi konferenciaturizmusnak. Magas színvonalú szolgáltatásaivaél számos hazai és külföldi megbízó elismerését vívta ki. Tapasztalt szakemberei készséggel állnak rendelkezésre, hogy a rendezvény jellegéhez igazodva ideális feltételeket biztosítsanak s sikeres és felejthetetlen itttartózkodáshoz. A Hotel Club Tihany páratlan lehetőség, ahol minden egy helyen megtalálható legyen szó munkáról, aktív kikapcsolódásról, vagy kellemes pihenésről!

A szálloda kitűnő választás, ha Ön üzleti megbeszélés, meeting, tréning, szeminárium, szimpózium, plenáris ülés, konferencia, kongresszus, kiállítás, termékbemutató, partnertalálkozó, bankett, bál, céges családi hétvége, sportnap, autós találkozó vagy bármilyen más rendezvény megszervezéséhez helyszínt keres.

Tovább a részletekhez -->

Magyarország
Azonosító: C02
Szlogen Középkori csapatépítés
Hely: Magyarország
Program: Céges rendezvény
Időpont: Egész évben
Ár: Egyedi megállapodás alapján Ft/fő
Leírás:

Visegrád
Visegrádon a lovagi tornához kapcsolódóan, vagy önállóan szervezünk csapatépítő jellegű vetélkedőt, melynek során vendégeink megismerik a kor egyes fegyvereinek használatát a lovagok segítségével.
A vetélkedő során vendégeinket csapatokra osztjuk, különböző színű lovagi felsőruházatba öltöztetjük, és az így kialakult csoportok mérkőznek meg pontonként harcolva az Alsóvárban elhelyezett különböző helyszíneken. A csapatépítő verseny állomásai az alábbiak:

 • Íjászat
 • Lándzsadobás
 • Célbavágás pallossal
 • Célbadobás csatacsillaggal
 • Várfal megmászása kötél segítségével
 • Falovon futás a várkapunál
 • Koszorúdobás kardhegyre
  A verseny során az apródok italpultnál biztosítják a frissítőt a versenyző lovagok részére A csapatok pontjainak összeadása után kihirdetjük az eredményeket, a nyertes csapat tagjainak kiosztjuk a díjakat.
Tovább a részletekhez -->

Főszezonban a szabad helyek száma óráról órára változik, ezért akciós ajánlatainkról minden esetben érdeklődjön irodánkban.

Magunkról | Site Map | Kapcsolat
© 2007 Dent Tours Kft. - Minden jog fenntartva ! -